2019-10-18, penktadienis, 04:31.     Šiandien Šakiuose saulė teka 07:53, leidžiasi 18:12, dienos ilgumas 10:18.

Regiono kepėjai sėkmingai balansuoja tarp tradicijų ir naujų tendencijų

2019-10-04, paskelbė Nuomonės ir aktualijos
Regiono kepėjai sėkmingai balansuoja tarp tradicijų ir naujų tendencijų

Per   tris   šių   metų   ketvirčius   mažmeninės   prekybos   tinklo   UAB   „Gulbelė”   valdomos   „Gulbelės kepyklėlės”   apyvarta   20   proc.   viršijo   pernykščius   rezultatus.  

 

Ekspertai   pastebi,   kad   padidėjusįklientų   susidomėjimą   galėjo   lemti   į   sveikatingumą   orientuota   bei   patobulinta   naujų   gaminiųreceptūra.Pirkėjai dairosi sveikesnių gaminių. Jau daugiau nei 20 metų veikianti ir regioniniam prekybos tinklui gaminius teikianti „Gulbelės kepyklėlė“ netik puoselėja ilgametes tradicijas, bet ir nuolat pildo prekių asortimentą pagal šiandieninių klientų poreikius.

 

Pasak įmonės įkūrėjo ir vadovo Arūno Tarnausko, paisoma ne tik tradicijų puoselėjimo, bet ir vyraujančių rinkos tendencijų.„Mūsų prekybos tinklas palaiko artimą ryšį su vietos bendruomene, todėl įsiklausius į klientų poreikius ir išgryninus asortimentą, šiandien mes galime džiaugtis sėkmingais kepyklėlės rezultatais“, – pasakoja A.Tarnauskas.

 

Išskirtinai UAB „Gulbelė” prekybos tinklo krautuvėse siūlomas kepyklos asortimentas pasižymi klientams priimtinu kainos ir kokybės santykiu.  Parduotuvių  lentynose  galima rasti  ne  tik simboliu „Rakto skylutė”ženklintų,   sveikatai   palankesnių produktų,   bet   ir   „Tautinio   paveldo”   ženklu   sertifikuotų  gaminių, iki  šiol gaminamų pagal senąsias tradicijas.

 

Pirkėjų favoritai – saldūs gaminiai

 

Pastebima, kad augant dėmesiui sveikesnei mitybai, saldumynai iš pirkėjų krepšelių nedingsta – beveik 40proc. visų kepyklėlės gaminių pardavimų sudaro saldūs kepiniai. Neblėsta ir lietuvių meilė duonai –  klientų jau pamėgtus duonos gaminius  praturtinus sėklomis ir  grūdais, pasiektas 30  proc. pardavimų  augimas.Patobulinti senieji ir nauji gaminiai atskirose kategorijose pasiekę nuo 20 iki 40 proc. augimą nustebino ir pačius gamintojus.

 

„Savo kepinius naudojame ir maitinimo padaliniuose, todėl dažnai pastebime, kad net ruginė duona dažnam yra ne tik užkandis prie sriubos, bet ir ne mažas malonumas. Tiek mes patys, tiek klientai dažnai pasirenka juodos duonos kepalą, kaip lauktuves į kitą kraštą ar užsienio šalis. Kepyklėlės gaminiai – puikus būdas reprezentuoti Zanavykų kraštą“, – apie pridėtinę kepyklėlės gaminių vertę pasakoja A. Tarnauskas.

 

„Gulbelės” prekybos tinklo vadovo teigimu, šiemet kepykla iškepė net 11 tonų juodos ir ruginės duonos bei 4 tonas  sviestinių sausainių.  Šie  gaminiai  keliauja  ne  tik  į  „Gulbelės” krautuvių  lentynas,  bet  taip pat  jieįtraukiami į „Zanavykų ragaučiaus“ edukacijas ir „Kuchmistrų“ restorano meniu.

 

Viena koja priekyje

 

Pasak  A. Tarnausko,  ateinančiu laikotarpiu  planuojama  ir  toliau puoselėti klientų vertinamas  kepyklėlės stiprybes.   Prioritetai   bus   teikiami   sveikesniems   gaminiams,   tradicijų   laikymuisi   ir   gamybos   procesų optimizavimui. „Daug dėmesio skiriame techninių procesų efektyvumo didinimui bei darbo sąlygų gerinimui. Siekiame, kad būtų patenkinti net tik klientai, bet ir darbuotojai“, – kalba įmonės vadovas.

 

Šiuo metu kepykloje dirba 18 darbuotojų, tarp kurių yra itin lojalių – dirbančių beveik 20 metų. Kepyklosvedėja kolektyvui vadovauja jau trejus metus, o įmonėje dirba beveik 20 metų.Įmonės vadovo teigimu, taip pat bus atsižvelgiama į ekologiškų ir patrauklių pakuočių paieškas.

 

Pastebima,kad rinką užkariavusio plastiko keitimas popieriumi vis dar siejasi su prabanga, tačiau dedamos didelėspastangos  ir vienos  rūšies  sausainiai jau  parduodami  ekologiškose,  kartoninėse dėžutėse.  Klientai  tokį žingsnį priėmė teigiamai ir išskirtinės išvaizdos kepinius jau pamėgo.
 

 
 

Contact form

Šios dienos vardadieniai